Meeting cafe
Image default
Bedrijven

Aluminium schuifraam kopen op maat

Aluminium schuiframen zijn populair in de moderne architectuur, maar kunnen ook als alternatief of zelfs als decoratie gebruikt worden en hebben dus veel voordelen. In het verleden waren dergelijke openingen voorbehouden voor panoramische ramen, maar tegenwoordig worden ze steeds meer gebruikt voor ramen. Ontdek al onze voordelige aluminium schuiframen op maat.

Voordelen van op maat gemaakte schuiframen van aluminiumlegering:
Zoals u waarschijnlijk weet, worden erkers in onze moderne huizen niet langer verwaarloosd. Maar wist je de verandering in de vorm van het raam? Schuiframen hebben verschillende voordelen ten opzichte van openslaande ramen. Ten eerste kunt u de vleugel openen en sluiten door op de rails te schuiven. Het is ongetwijfeld comfortabel en gemakkelijk te gebruiken. De vleugels zijn gemonteerd op dubbele rollen of spotting carts om wrijving te verminderen en een gemakkelijke beweging van de glaspanelen mogelijk te maken. Schuiframen kunnen met één vinger worden verplaatst en vergrendeld.

Je hebt geen last van de sjerpopeningen in de kamer, je kunt de opening kiezen die je nodig hebt: halfopen om de kamer te ventileren, of volledig open om aan je behoeften te voldoen. Dit is de ideale oplossing voor kleine ruimtes! Schuiframen zijn klein, breed en zelfs groot! 6 meter breed. Dat bespreken we later. Als u tot slot erkers in uw huis installeert, zijn de schuiframen gemaakt met hetzelfde profiel en hebben ze dezelfde esthetiek, wat zorgt voor een algehele uniformiteit.

Schuiframen door het hele huis
Het voordeel van aluminium is dat schrijnwerk kan worden gedecoreerd met dunne of zelfs zeer dunne profielen. Hierdoor kunnen aluminium ramen discreter zijn, maar wat nog belangrijker is, het vergroot het glasoppervlak en laat meer daglicht binnen, wat geweldig is voor ruimtes zoals woonkamers die u vaak bezoekt. Schuiframen kunnen op de 2 vleugels in elke ruimte worden geïntegreerd. Het vervangt een vleugel voordelig en is gemakkelijk te openen. In de keuken is hij boven de spoelbak en blokkeert de kraan de raamopening niet. Hij is praktisch en slim, nietwaar? Ook het kloppen op het raam hield op. Het schuifraam blijft ook bij wind in de gekozen stand staan. Zo is een schuifraam met 2 vleugels geschikt voor een mooie kinderkamer. U kunt hem met een gerust hart openen en hij laat verse lucht binnen voor een beter ventilatie.

Drie deuren en ramen zijn de koningin van de grote openingen.
Aluminium schrijnwerk is erg populair bij architecten, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. Het aluminium raam met drie panelen is daarop geen uitzondering: het past in de huidige trend. Het wordt gebruikt in de woonkamer. Dankzij het ontwerp kan het worden gecombineerd met een verscheidenheid aan materialen: het kan de muren van het huis moeiteloos decoreren!

Panoramaversie met 4 schuiframen
Nieuwe gebouwen, vooral houten constructies, zijn de nieuwste trends voor architecten met panoramische pvc ramen. Dat zijn openingen die zich uitstrekken over de lengte van de muur. Dit vereist het kunnen ontwerpen van brede ramen, zoals 4-delige schuiframen, die wel 6 meter lang kunnen zijn! Installeer het op een muur op het zuiden voor maximale lichtinval; als je huis een geweldig uitzicht heeft, is dit een kans om het te verbeteren. Hierdoor krijgt u de indruk een beeld te hebben van thuis wonen. Omdat je in het prachtige landschap van bergen en zeeën bent, kun je ook genieten van het panoramische uitzicht over de stad, dit is de koninklijke manier.

Maximale opening garageraam
Bij het klassieke schuifraam kunnen de vleugels over elkaar heen schuiven. Dankzij het opbergprincipe kan de vleugel in de scheidingswand schuiven, waardoor de volledige opening vrij blijft. Zo kun je de kamer de hele tijd open laten staan ​​om te profiteren van het mooie weer. Het handschoenenkastje is een combinatie van comfort en esthetiek. Het kan een ongeëvenaarde ruimtebesparing zijn, want wanneer ze worden geopend, verdwijnen de bladeren in de verdelers en worden ze zelfs nooit meer gezien.

Schuifraam met enkele draaibare
Voor dezelfde breedte kunnen schuiframen met minder vleugels gemaakt worden. Zo is de breedte van de ramen beperkt tot 100 cm; daarboven moet je overstappen naar 2 vleugels. De maximale breedte van een enkel schuifraam kan echter 1,60 m zijn! Afgezien van het gebrek aan esthetiek van de middenkolom, geeft het je een glazuur om je huis wat meer lichtheid te geven!

 

Galerijraam met 2 vleugels en centrale opening
In plaats van alle vleugels naar de ene of de andere kant te laten schuiven, schuift u bij een openslaand raam met 2 ruiten de vleugels van links naar links en van rechts naar rechts. Dit is een centrale open galerij; de esthetiek is gegarandeerd en het belangrijkste is dat de doorgangsbreedte groter is dan 3 meter!

Aluminium schuiframen met hoge warmte-isolerende eigenschappen.
De aluminium profielen zijn thermisch geïsoleerd om uw binnencomfort te garanderen. Speciale aandacht wordt ook besteed aan de doorlaatbaarheid van lucht, water en wind (AEV-classificatie) om de thermische isolatie van uw woning te verbeteren. Vroeger werden ramen alleen gezien als een bron van warmteverlies. Sindsdien is de technologie blijven evolueren en zijn ramen zeer efficiënt geworden in het isoleren ervan. Het gebruik van dubbele beglazing met inert gas (zoals argon) kan het warmte-isolerend vermogen van het glas met 5% tot 10% verhogen. Het grotere beglazingsoppervlak kan ook worden gebruikt om zonne-energie op te wekken, waardoor het gebruik van low-e dubbele beglazing mogelijk is om zonlicht naar het interieur te diffunderen, zonlicht naar binnen te laten stromen en te verwarmen als een radiator. Help mee de energiekosten te verlagen.

info@offerte-ramen-en-deuren.com – Tel: 0497 92 56 63 – VAT: BE 0536.965.571https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0019-schuifraam-kopen.html