Meeting cafe
Image default
Bedrijven

Eetkamer verlichting

Gedurende de feestdagen is de eetkamer wellicht de plek waar je het meest je tijd doorbrengt. Daarom is het van belang dat de eetkamer net zo mooi en speciaal verlicht wordt als de rest van het huis. Wij hebben hier wel een aantal manieren voor. Zo is één van de manieren het plaatsen  van diner kaarsen op tafel. Diner kaarsen mogen niet ontbreken met kerst. LED-kaarsen zijn niet van echt te onderscheiden. De buitenkant is gemaakt van bijenwas. Ook de bewegende vlam geeft een extra dimensie aan de kaars.

Diner kaarsen

Elke kerst worden er veel accessoires besteld voor in huis. Kaarsen kunnen daar uiteraard niet aan ontbreken. Diner kaarsen brengen enorm veel sfeer en gezelligheid in huis. Een diner kaars brengt de kerstsfeer met zich mee naar de eettafel. Natuurlijk zijn onze dinerkaarsen voorzien van LED verlichting en dus niet echt. Echter, zijn deze kaarsen niet van echt te onderscheiden. Met de bewegende vlam en gladde uitstraling is de dinerkaars net echt. 

Waarom LED?

LED verlichting brengt vele voordelen met zich mee. Ten eerste is LED verlichting goed voor het milieu. LED verlichting verbruikt namelijk heel weinig energie in vergelijking met een gloeilamp. Ook is LED verlichting beter voor de kosten. Zo kun je LED kaarsen keer op keer blijven gebruiken terwijl echte kaarsen vervangen moeten worden nadat deze zijn opgebruikt. Ook is LED verlichting veiliger aangezien het risico op brandgevaar niet meer bestaat. Doordat de kaarsen niet over een echte vlam beschikken, is het niet mogelijk dat ze omvallen en zo een brand veroorzaken.