Meeting cafe
Bedrijven

Wilt u graag sporten? Er bestaan verschillende mogelijkheden. Van cardio- tot krachttraining, van ru

Een goede balenpers kopen kan een wijs besluit zijn voor uw bedrijf. De pers is speciaal gemaakt voor het verwerken van grote hoeveelheden materiaal. De materialen kunnen in de balenpers worden gedeponeerd, waarna de pers deze materialen kleiner maakt zodat ze geschikt zijn voor verdere verwerking. Het is zeer handig bij het verwerken, want anders zijn de grote hoeveelheden nauwelijks goed te verwerken. Als het gaat om verwerking, is het zeer vervelend als er materiaal in uw bedrijf blijft liggen wat het bedrijf niet gemakkelijk kan verwerken. De materialen liggen in de weg en kunnen als een doorn in het oog worden gezien.

 

Papier en karton

 

Een balenpers kan bijvoorbeeld in een supermarkt erg handig zijn. Na het vullen van de schappen blijft er altijd veel papier en karton over, dat in grote hoeveelheden naar het magazijn wordt gebracht. Hier ligt dat dan in de weg, tenzij er een balenpers aanwezig is. De pers neemt niet veel ruimte in, maar zorgt er wel voor dat er veel ruimte wordt bespaard. Door het papier en het karton erin te gooien, wordt dat verwerkt tot een kleine baal. Die is vervolgens eenvoudig onder het apparaat vandaan te halen en te vervoeren in een zak. Ideaal dus voor bedrijven die iets met verwerken doen of gewoon veel en groot afval overhouden.

 

Plasticverwerking

 

Ook voor het verwerken van plastic biedt de balenpers uitkomst, net als voor papier, karton en folie. Plastic is een lastig af te breken materiaal dat erg in de weg kan liggen bij een bedrijf en in een ruimte. Met een balenpers is het een fluitje van een cent om dit af te breken, waardoor het plastic vervolgens in een kleinere zak of doos makkelijk af te voeren is. Het zorgt zodoende voor overzicht en rust in een magazijn of andere bedrijfsruimte.