Meeting cafe
Society / Relationships

Een huwelijkscadeau voor elke beurs

Een huwelijkscadeau (klik hier voor de website) van Jilster is uniek en voor elke beurs geschikt. Je kunt dit originele geschenk volledig aanpassen aan je eigen budget. Of het gezamenlijke budget wanneer je met een groep vrienden en vriendinnen een waanzinnig origineel huwelijkscadeau wilt geven. Een om nooit meer te vergeten. Omdat je over het algemeen ook slechts één keer trouwt. Of in ieder geval die intentie hebt, moet het een onvergetelijke dag worden. Een waar je met veel plezier aan terug denkt. Alle huwelijkscadeaus helpen het pasgetrouwde stel daar natuurlijk ook een handje bij. Heb je nog nooit van Jilster gehoord? Dat meen je niet? Nou dat zal ik je zeggen. De Glossy die wij met een stel goede vrienden, vriendinnen én directe familieleden van het echtpaar hebben samengesteld voor één van onze beste vriendinnen en haar echtgenoot, was een geschenk uit duizenden.

Je huwelijkscadeau zelf maken? Hoe kan dat dan?

Met behulp van Jilster maak je inderdaad je eigen huwelijkscadeau. Wij kozen voor een heuse Glossy. We hebben iedereen die mee wilde doen gevraagd hoe hoog hun persoonlijke financiële budget was voor dit gezamenlijke huwelijkscadeau. Daar kwam een fix bedrag uit. Wat ons natuurlijk de mogelijkheid gaf om een geweldig dikke Glossy samen te stellen. Iedereen kreeg een uitnodiging om samen te werken als ‘redacteur’ aan dit prachtige huwelijkscadeau. Waarna iedereen op zijn eigen moment en op zijn eigen tempo iets moois maakte van zijn of haar eigen bijdrage.

Een persoonlijk en waardevol huwelijkscadeau met Jilster

De een maakte van hun bijdrage aan het gezamenlijke huwelijkscadeau iets grappigs. De ander iets liefdevols. Natuurlijk maakten de wederzijdse ouders hun pagina’s vanaf de baby- en kindertijd, uit de oude doos zeg maar. Sommige vrienden maakten hun pagina’s gericht op de toekomst. Iedereen, stuk voor stuk, heeft er met veel liefde en toewijding aan gewerkt. En dat zorgde voor prachtige bijdragen van iedereen. Elke ‘redacteur’ vulde de persoonlijke teksten aan met eigen foto’s. En dat was wat het bruidspaar op hun trouwdag ook zo ontroerde. De foto’s die ze wel eens gezien hadden, maar niet hun eigendom waren. Vergezeld van persoonlijke teksten, zorgde voor een waardevolle herinnering aan het leven en nieuwsgierigheid naar de toekomst. Een geschenk voor het leven.