Meeting cafe
Society / Relationships

HRM advies laat ik het liefst over aan de professional

Als ondernemer heb je natuurlijk altijd behoefte aan goed HRM advies. Ik heb als ondernemer te maken met veel, heel veel uitdagingen betreffende mijn onderneming. Het liefst elimineer ik op voorhand alle onnodige problemen met mijn medewerkers die om de hoek kunnen komen kijken. Als ondernemer wil ik graag doen waar ik goed in ben, ondernemen. Daarom voel ik sterk de behoefte om alle vragen die ik heb of kan krijgen betreffende mijn medewerkers bij iemand neer te kunnen leggen die hierin gespecialiseerd is. Iemand die ook de problemen die eventueel met mijn medewerkers kunnen ontstaan, voor me oplost. Maar het liefst iemand die op voorhand eventuele problemen weet te voorkomen. Via via ben ik gelukkig gewezen op HRM Adviesbureau Simpra.

HRM advies voor een optimaal resultaat

Als geen ander weet ik dat alleen door gericht HRM advies al mijn medewerkers hun werkzaamheden belangrijk en bepalend moeten vinden om het succes van mijn onderneming te garanderen. Daarom zoek ik vooral naar gestructureerde aandacht. Want dat zorgt voor meer betrokkenheid bij alle medewerkers. Een verhoogde betrokkenheid verhoogt logischerwijs weer hun prestaties. Zo ontstaat er een win-win situatie. Het is zo fijn om te ervaren dat het doel van Simpra gelijk is aan mijn doel, ervoor zorgen dat al mijn medewerkers optimaal functioneren en optimaal met elkaar samen willen werken.

HRM advies geeft rust

Gericht HRM advies zorgt er ook voor dat ik me als ondernemer niet hoef te verdiepen in allerlei zaken waar ik geen kaas van heb gegeten. Zaken als arbeidsrecht, arbeidsongeschiktheid en arbeidsvoorwaarden. Veranderingen binnen mijn bedrijf die (grote) gevolgen kunnen hebben voor mijn medewerkers moeten heel goed begeleid worden. Hoe dat aangepakt moet worden weten de kanjers van Simpra als geen ander. Gemotiveerde medewerkers vormen immers de spil van elk bedrijf, ook het mijne.

HRM advies neemt frustraties weg

Met het HRM advies van Simpra bespaar ik tijd, geld en vooral de zorgen om mijn medewerkers. De professionals van Simpra hebben voor helderheid en structuur binnen mijn bedrijf gezorgd. Zij hebben alle kennis van de wet- en regelgeving in huis, waardoor ik me daar helemaal niet meer in hoef te verdiepen. Sinds de samenwerking met Simpra én hun HRM advies is er sprake van een prettige werkomgeving voor zowel mijzelf als alle medewerkers.