Meeting cafe
Society / Relationships

Tentamentraining voor financiële studies

Tentamentraining voor financiële studies

 

In een wervelend onderwijssysteem is het soms lastig om net even dat extra beetje aandacht te krijgen voor zaken die je als student moeilijk vindt. Je moet maar meevaren in de stroom, en als je achter raakt, moet je het zelf oplossen. Toch is het in de praktijk zo dat vrijwel elke student vroeg of laat achter raakt bij één of meerdere vakken. Of dat nou is vanwege de overweldigende prestatiedruk, het tekort aan tijd of de hoge moeilijkheidsgraad van de lesstof maakt niet uit. Om te zorgen dat je toch de resultaten behaalt die je nodig hebt voor een diploma, kun je tentamentraining van Scriptium volgen voor elk moeilijk tentamen.

 

Online privétraining

Het grootste voordeel van tentamentraining bij Scriptium is dat het gaat om privétraining. Deze 1-op-1-training wordt gegeven door een tentamentrainer aan één student. Je bent dus alleen en de trainer heeft alle aandacht voor je. Dat betekent dus dat je jouw vragen gericht kan stellen en alle tijd hebt voor zaken die voor jou probleempunten vormen. Bovendien worden de tentamentrainingen online aangeboden. Via Skype kun je elkaar perfect zien en de tentamenstof overzichtelijk behandelen. Een shared screen zorgt dat je ook tegelijkertijd kan werken aan formules of andere praktische zaken die relevant zijn voor het tentamen.

 

Financiële studies

Scriptium biedt voor allerlei studies tentamentraining aan. Wij hebben ons gericht op de financiële studies zoals bedrijfseconomie (finance & control), bedrijfskunde en accountancy. Scriptium richt zich zowel op hbo- als op wo-studies die in de financiële sector vallen. Voor deze studies, hbo en wo, zijn groepstrainingen beschikbaar waaraan je met meerdere studenten kan deelnemen. Je kunt dus bijvoorbeeld vrienden uitnodigen of met een deel van jouw collegegroep dezelfde training volgen. Een groepstraining is goedkoper dan een privétraining, maar geeft dezelfde kwaliteit. Natuurlijk is een privétraining voor een financiële studie ook een optie. Je kunt altijd contact opnemen met Scriptium om te vragen welke trainingen beschikbaar zijn, of lees de veelgestelde vragen over tentamentraining via de website.

 

Overige hulp

Scriptium verzorgt overigens niet enkel tentamentrainingen. Ze hebben ook scriptiebegeleiding speciaal voor scripties die voor financiële studies geschreven worden. Je wordt gekoppeld aan een persoonlijke begeleider die precies helpt bij jouw persoonlijke hulpvraag. Je kunt samen met een scriptiebegeleider een onderzoeksvraag bedenken, bezig gaan met het vinden van geschikte literatuur of in de eindfase nog net even de puntjes op de i zetten. Deze begeleiding loopt per uur en je hoeft van tevoren geen vast pakket te kiezen. Aan het eind van de maand betaal je alleen voor de begeleidingsuren die je gehad hebt. Zo zit je dus nergens aan vast. Om wel te zorgen dat je een beetje een beeld hebt van de kosten die je gaat maken, schatten ze voorafgaand aan het project in hoeveel uren je ongeveer nodig zal hebben. Je krijgt dan een offerte met een totaalprijs en uurprijs, zodat je een beetje weet waar je financieel aan toe bent.

http://scriptium.nl/