Meeting cafe
Society / Relationships

iGuestbook, het digitale gastenboek

Een gastenboek bruiloft is een boek waarin mensen, de gasten, iets kunnen schrijven. Mensen schrijven hun naam, een wens, of een andere korte boodschap op, afhankelijk van de gelegenheid. Als het evenement daarna voorbij is, wordt het gastenboek gesloten en wordt er daarna dikwijls niet meer naar omgekeken. Zou het niet veel leuker en persoonlijker zijn als u een gastenboek heeft, met daarin allemaal persoonlijke boodschappen van mensen die u ook nog eens kunt zien. Een verzameling filmpjes van maximaal 60 seconden waarin uw gasten iets kunnen zeggen of doen. Dat is precies wat iGuestbook u aanbiedt, een digitaal gastenboek.

Wat is precies een digitaal gastenboek?

iGuestbook maakt gebruik van een iPad die bevestigt is op een zuil. Deze zuil is verlicht met LED lampen voor extra sfeer. Op de iPad is een applicatie geïnstalleerd die speciaal is ontwikkeld voor iGuestbook. Uw gasten lopen naar de zuil toe, klikken op Start en kunnen direct beginnen met het maken van een video van maximaal 60 seconden. Met de Stop knop kunnen zij op ieder gewenst moment de opname beëindigen. Een dag later wordt de videozuil door iGuestbook opgehaald en wordt er een DVD gemaakt, uiteraard in HD kwaliteit, en opgestuurd binnen enkele dagen. Zo heeft u een gastenboek op een DVD staan die u ook gemakkelijk kunt uitlenen aan derden.

Wat is het voordeel van een digitaal gastenboek?

Zoals al gezegd is het gemakkelijk uit te lenen, daarnaast is een video vele malen persoonlijker dan een tekst. Je kunt mensen nu in de ogen aankijken en ook emoties zien, dat is vooral tijdens begrafenissen op bruiloften van een grote meerwaarde. Het uitspreken van een zege of een hart onder de riem steken was nog nooit zo persoonlijk gemaakt door een gastenboek. Kijk voor meer informatie en afbeeldingen op www.iguestbook.nl en reserveer voor uw volgende evenement ook een videozuil!

http://www.iguestbook.nl